Psychologen

Maak kennis met onze therapeuten

drs. Chris Hofs

Chris Hofs geeft individuele therapie, partnerrelatietherapie en groepspsychotherapie. Hij is eclectisch opgeleid en werkt voornamelijk vanuit  psychoanalytische en psychodynamische referentiekaders (AFT, TFP). Zijn werkterrein is de specialistische GGZ. Naast zijn rol als psychotherapeut vervult hij diverse rollen; als trainer in de partnerrelatiegroep (EFT),  werkbegeleider, praktijkopleider, supervisor, leertherapeut en docent groepsdynamica (RCSW en Rinogroep).

De uiteindelijke ontmoeting met de mens die dichter bij zichzelf is gekomen is zijn grootste drijfveer. Het belang van een goede en veilige therapeutische relatie staat hierbij voorop.

Kwaliteitsstatuut
Contact met Chris
Videochat met Chris

drs. Saskia de Jager

Saskia de Jager studeerde zowel filosofie als psychologie. Levens- en zinvragen zijn bij haar daarom in veilige en deskundige handen. Ze is daarnaast een breed georiënteerd cognitief gedragstherapeut en supervisor bij de VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie). Ze is een ervaren mindfulness -trainer (categorie A aangesloten bij de VMBN) en organiseert hiervoor regelmatig trainingen. Ook EMDR en  ACT (‘Acceptance & Commitment Therapy’) hebben haar interesse.

Reflectie en nieuwe inzichten bieden  aan haar cliënten is haar belangrijkste drijfveer.

Kwaliteitsstatuut
Contact met Saskia
Videochat met Saskia

drs. Freek Bettonviel

Freek Bettonviel is GZ-psycholoog in de basiszorg. Hij is geschoold in cognitieve gedragstherapie en heeft veel ervaring met EMDR therapie. Cliënten voelen zich snel op hun gemak bij Freek en vanuit zijn natuurlijke nieuwsgierigheid komt hij samen met cliënten tot nieuwe inzichten.

Tot de kern komen staat voor hem centraal in de persoonlijke ontwikkeling van cliënten.

Formeel
  • GZ-Psycholoog
Kwaliteitsstatuut
Contact met Freek
Videochat met Freek

drs. Franziska Bissels

Franziska Bissels is Cognitief Gedragstherapeut i.o. in de basiszorg. Ze is geschoold in de cognitieve gedragstherapie en werkt graag met elementen uit de positieve psychologie en ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Door haar grote inlevingsvermogen winnen cliënten snel vertrouwen in Franziska. Haar manier van vragen stellen nodigt cliënten uit tot zelfonderzoek om zo op eigen kracht tot nieuwe inzichten te komen.

Het is haar drijfveer om een zodanig veilige sfeer te bieden dat cliënten zichzelf durven te laten zien en om samen op zoek te gaan naar wat voor de cliënt werkt.

Formeel
  • Basispsycholoog
  • Cognitieve Gedragstherapeut i.o.
Aangesloten bij
Kwaliteitsstatuut
Contact met Franziska
Videochat met Franziska

drs. Lot Kokkelink

Lot Kokkelink werkt in de praktijk als groepstherapeut. Dit combineert ze met haar werkzaamheden in haar eigen praktijk. Ze werkt met name in de specialistische GGZ vanuit een persoonsgericht kader. Ze werkt veel met vraagstukken rondom autonomie, omgaan met emoties en/of trauma’s en problemen in de omgang met andere personen. Haar grootste drijfveer is om vanuit een veilige context samen met de cliënt de verbinding te maken tussen de persoonlijke levensgeschiedenis en de actuele klachten. Haar ervaring hierbij is dat in de kern van het probleem meestal ook de oplossing schuilt.

Formeel
  • GZ-Psycholoog
  • Psychotherapeut
  • Klinisch Psycholoog
Kwaliteitsstatuut

drs. Mylène van Irsel

Drs. Mylène van Irsel is GZ-psycholoog. Ze werkt inzichtgevend en systemisch.
Cliënten ervaren Mylène als empathisch, open, persoonlijk, fris en doortastend. Ze maakt gebruik van mindfulness, EMDR, cognitieve therapie, oplossingsgerichte therapie, EFT, (familie-)opstellingen en inquiry. Als Buitenpsycholoog neemt ze cliënten die daarvoor kiezen mee de natuur in, waar inzichten, beweging, verwerking, ontspanning en nieuw gedrag met een extra dimensie aan de orde kunnen komen. “Elke wandeling in de natuur levert meer op dan we zoeken” (John Muir). Mylène is hoofddocent bij het RCSW, en sinds 2008 student bij de Ridhwan, een school die de westerse dieptepsychologie verbindt met het oosterse transcendente Zijn.

Formeel
  • GZ-Psycholoog
  • Buitenpsycholoog
Kwaliteitsstatuut