Psychologen

Maak kennis met onze therapeuten

drs. Chris Hofs

Chris Hofs geeft individuele therapie, partnerrelatietherapie en groepspsychotherapie. Hij is eclectisch opgeleid en werkt voornamelijk vanuit  psychoanalytische en psychodynamische referentiekaders (AFT, TFP). Zijn werkterrein is de specialistische GGZ. Naast zijn rol als psychotherapeut vervult hij diverse rollen; als trainer in de partnerrelatiegroep (EFT),  werkbegeleider, praktijkopleider, supervisor, leertherapeut en docent groepsdynamica (RCSW en Rinogroep).

De uiteindelijke ontmoeting met de mens die dichter bij zichzelf is gekomen is zijn grootste drijfveer. Het belang van een goede en veilige therapeutische relatie staat hierbij voorop.

Chris is aanwezig van maandag t/m vrijdag.

Kwaliteitsstatuut

Contact met Chris

drs. Saskia de Jager

Saskia de Jager studeerde zowel filosofie als psychologie. Levens- en zinvragen zijn bij haar daarom in veilige en deskundige handen. Ze is daarnaast een breed georiënteerd cognitief gedragstherapeut en supervisor bij de VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie). Ze is een ervaren mindfulness -trainer (categorie A aangesloten bij de VMBN) en organiseert hiervoor regelmatig trainingen. Ook EMDR en  ACT (‘Acceptance & Commitment Therapy’) hebben haar interesse.

Reflectie en nieuwe inzichten bieden  aan haar cliënten is haar belangrijkste drijfveer.

Saskia is aanwezig van dinsdag t/m vrijdag.

Kwaliteitsstatuut

Contact met Saskia

drs. Freek Bettonviel

Freek Bettonviel is GZ-psycholoog in de basiszorg. Hij is geschoold in cognitieve gedragstherapie en heeft veel ervaring met EMDR therapie. Cliënten voelen zich snel op hun gemak bij Freek en vanuit zijn natuurlijke nieuwsgierigheid komt hij samen met cliënten tot nieuwe inzichten.

Tot de kern komen staat voor hem centraal in de persoonlijke ontwikkeling van cliënten.

Formeel
Kwaliteitsstatuut
Contact met Freek

drs. Joka Speth

Joka Speth is een gedreven GZ-psycholoog die haar kritische blik en ruime ervaring combineert met betrokkenheid en humor. Hierdoor komt zij met haar cliënten snel tot een goed contact én tot de kern van de klachten. Die basis geeft vertrouwen om tot verandering te komen. Naast het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen, heeft Joka veel ervaring met behandeling van trauma, heftige emoties, jongvolwassenen/studenten en ontwikkelingsproblematiek (o.a. ADHD, autisme, moeilijklerendheid en verstandelijke beperking).

Binnen deze praktijk werkt Joka in de basis GGZ, voornamelijk vanuit cognitieve gedragstherapie en EMDR (VEN-geregistreerd therapeut). Daarnaast is zij ook werkzaam als docent voor GZ-psychologen en huisartsen in opleiding.

Joka is aanwezig op maandagochtend en donderdag.

Formeel
Kwaliteitsstatuut
Contact met Joka

drs. Franziska Bissels

Franziska Bissels is een betrokken psycholoog en is geschoold in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Ook werkt zij graag met ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Mindfulness. Ze heeft veel ervaring in het behandelen van angst- en stemmingsklachten, burnout, rouw, trauma, emotieregulatie en heeft veel expertise opgebouwd op het gebied van chronische pijn en SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). Door haar grote inlevingsvermogen winnen cliënten snel vertrouwen in Franziska.

Haar drijfveer is om cliënten tot nieuwe inzichten te laten komen en hen tools aan te reiken waarmee ze uiteindelijk zelf weer vooruit kunnen.

Franziska is aanwezig op donderdag en vrijdag.

Formeel
Aangesloten bij
Kwaliteitsstatuut
Contact met Franziska

Wij werken regelmatig samen met

Bo Welling

Bo Welling is consulent seksuele gezondheid. Zij werkt met individuele cliënten en met partners die moeilijkheden tegenkomen binnen de seksuele gezondheid. Naast haar werk als consulent seksuele gezondheid werkt zij als sociotherapeut binnen een langdurige psychotherapeutische behandeling in de sGGZ. Zij heeft dan ook ervaring met cliënten die worstelen met psychische problemen en seksuele gezondheid. Cliënten merken al gauw dat het veilig is en durven zich vrij uit te spreken bij Bo. Het gevoel van vertrouwen en niet veroordeeld worden staat daarbij voorop.

Een steentje bijdragen om het plezier en de regie terugvinden binnen de seksuele gezondheid van cliënten is haar grootste drijfveer.

Meer informatie

drs. Karel van Riet

Kwaliteitsstatuut

drs. Joeri Pisart

Kwaliteitsstatuut

drs. Manon Hartelman

Kwaliteitsstatuut

drs. Dick Aartsma

Kwaliteitsstatuut