Aanmelden

Door je aan te melden zet je de eerste stap richting een behandeltraject bij onze praktijk.

Wil je meer weten over onze behandelmethodes? Bekijk ons Aanbod en ontdek wat we je kunnen bieden.

Aanmelding indienen

Ik wil mij aanmelden voor Basis GGZ.

Ik wil mij aanmelden voor Specialistische GGZ.

Ik wil mij aanmelden voor een Training.

Aanmelding indienen

Ik wil mij aanmelden voor Basis GGZ.

Ik wil mij aanmelden voor Specialistische GGZ.

Ik wil mij aanmelden voor een Training.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Alle gegevens worden versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden. Hiermee waarborgen wij jouw privacy en weet jij dat alleen wij dit te zien krijgen. In ons Privacy statement lees je exact hoe wij al je gegevens verwerken en beschermen.

We besteden één tot drie gesprekken aan diagnostiek. We gaan in deze fase hoofdzakelijk in op je klachten en problemen, je krachten en je talenten, je levenssituatie en sociale context, je levensloop en waar jij tijdens de therapie aan wilt werken. Tijdens de intake maken we ook concrete afspraken of tijdens de behandeling (eventueel) personen uit je directe omgeving betrokken worden. Tot slot brengen we alle relevante info samen in een behandelplan. Dit document is de spreekwoordelijke blauwdruk van je behandeling. Je persoonlijke doelen worden hierin gekoppeld aan een plan van aanpak en behandelmethode.  Na de intake krijg je meestal één of meerdere vragenlijsten voor de laatste info. Daarna volgt de officiële start van je behandeling. 

In de behandeling is er een onderscheid tussen Basis (Generalistische) GGZ en Specialistische GGZ.

Basis GGZ is  bedoeld voor milde tot matig ernstige problematiek, en oplossingsgericht van aanpak, bedoeld om je weer kracht bij te zetten. Dit is voldoende in de meeste gevallen. Specialistische GGZ is bedoeld voor complexe en ernstige (persoonlijkheids)problematiek en is gericht op onderliggende diep gewortelde patronen van voelen en denken.

Op de pagina Aanbod krijg je een indruk van de behandelmethoden die we gebruiken. Waar mogelijk en wenselijk combineren we gesprekssessies met online modules om ook thuis te kunnen werken aan je problemen. 

We sluiten een behandeling af met een preventieplan waarin we met je op een rijtje zetten wat je hebt geleerd en wat helpt om in de toekomst beter met je problemen om te gaan.