Aanmelden

Door je aan te melden zet je de eerste stap richting een behandeltraject bij onze praktijk.

Wil je meer weten over onze behandelmethodes? Bekijk ons Aanbod en ontdek wat we je kunnen bieden.

Aanmelding indienen

Ik wil mij aanmelden voor Basis GGZ.

Ik wil mij aanmelden voor Specialistische GGZ.

  • i.v.m. een patiëntenstop voor Specialistische GGZ kunnen wij tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen aannemen.

Ik wil mij aanmelden voor een Training.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Alle gegevens worden versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden. Hiermee waarborgen wij jouw privacy en weet jij dat alleen wij dit te zien krijgen. Zie Privacy statement voor meer informatie.

We besteden één tot drie gesprekken aan diagnostiek. Daarbij gaan we in op je klachten en problemen, je krachten en je talenten, je levenssituatie en sociale context, je levensloop, en waar je aan wilt werken in de therapie. Bij de intake wordt samen met de cliënt concrete afspraken over de invulling van de betrokkenheid van (een) naaste(n). Dit mondt vervolgens uit in een behandelplan waarin je doelen worden gekoppeld aan een plan van aanpak en behandelmethode. Na de intake krijg je ook één of meerdere vragenlijsten om in te vullen.

Bij de behandeling is er een onderscheid tussen Basis (Generalistische) GGZ en Specialistische GGZ.

Basis GGZ is  bedoeld voor milde tot matig ernstige problematiek, en gericht op klachtvermindering en leren omgaan met je problemen. Dit is voldoende in de meeste gevallen.

Specialistische GGZ is bedoeld voor complexe en ernstige (persoonlijkheids)problematiek en is gericht op onderliggende diep gewortelde patronen van voelen en denken.

Op de pagina Aanbod krijg je een indruk van de behandelmethoden die we gebruiken. Waar mogelijk en wenselijk combineren we gesprekssessies met online modules om ook thuis te werken aan je problemen.
We sluiten een behandeling af met een preventieplan waarin we met je op een rijtje zetten wat je hebt geleerd en wat helpt om in de toekomst beter met je problemen om te gaan.