Nieuws

Hier vind je al het nieuws omtrent onze praktijk

meest recente bericht
LVVP Cliëntenfolder 2022

Als je in behandeling gaat bij een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut die lid is van de LVVP, is het belangrijk te weten wat je kunt verwachten. Hoe is bijvoorbeeld de vergoeding geregeld? En wat zijn de wederzijdse rechten en plichten? In deze folder lees je daar meer over.

Zorgprestatiemodel: de nieuwe bekostiging voor ggz en fz

Het zorgprestatiemodel is vanaf 2022 de nieuwe bekostiging voor geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg. In deze folder en in onderstaande video wordt de belangrijkste informatie voor onze cliënten uitgelegd.

Houd me vast-training: Voorjaar 2022

In verband met het coronavirus zal de Houd me vast-training van dit voorjaar helaas geen doorgang vinden. De eerstvolgende training zal bij gelegenheid in het najaar van 2022 plaatsvinden.

eerdere berichten
VACATURE: Klinisch-/GZ-psycholoog, 2 tot 4 dagen per week

GZ Psycholoog en/of Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut die 2 tot 4 dagen in de week wil werken in onze praktijk voor BGGZ en SGGZ. Ervaring in relatie- en/of systeemtherapie is een pré. We bieden een open sfeer, heldere communicatie, regelmatige intervisie, fijne locatie en ruimte voor jouw manier van werken. Reacties kun je sturen via het contactformulier of bellen naar 0481 465952

Begin 2020 start een nieuwe schematherapie-groep in onze praktijk!

Merk je dat je steeds in dezelfde valkuilen loopt, terwijl je je had voorgenomen het anders aan te pakken? Weet je wel wat je moet doen, maar werkt je gevoel je tegen? Of ben je juist afgesloten van je gevoel en heb je een muur om je heen gebouwd die maakt dat je je vaak eenzaam voelt? Dan zou schematherapie weleens iets voor jou kunnen zijn!

De therapie zal bestaan uit 30 wekelijkse groepssessies van anderhalf uur, gevolgd door 6 terugkom-sessies op maandelijkse basis om de vinger met elkaar aan de pols te houden. De schematherapie-groep wordt begeleid door twee zeer ervaren BIG geregistreerde psychologen. De groep bestaat uit maximaal 9 deelnemers. Voorafgaand aan de therapiegroep heb je 2 tot maximaal 5 individuele sessies met één van de groepstherapeuten waarin je problemen worden geïnventariseerd en de vragenlijsten die je thuis hebt ingevuld met je worden doorgesproken, en wordt onderzocht of groepstherapie inderdaad geschikt voor je is. 

Het individuele gedeelte valt onder Basis GGZ en het groepsgedeelte van de therapie valt onder Specialistische GGZ. Hiervoor heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Aanmelden kan via het aanmeldformulier voor Basis GGZ.

Als je een vraag hebt over groeps-/schematherapie, is een berichtje via ons contactformulier het makkelijkst. Ook telefonisch contact met drs. Saskia de Jager (0481-465952, werkdagen 13:30-14:00 bereikbaar) is mogelijk, of stuur een mail naar drs. Karel van Riet.

Aanmelden kan op de pagina Aanmelden trainingen

Volgende Houd me vast-training geopend voor aanmeldingen

In november dit jaar start er in onze praktijk wederom een Houd me vast-training voor echtparen. U kunt zich direct als belangstellende aanmelden voor een intakegesprek met onze therapeuten.

De training wordt gegeven over drie bijeenkomsten onder begeleiding van therapeuten Chris Hofs, Lilian Dooms en Freek Bettonviel. Alle bijeenkomsten vinden plaats van 13:00-17:00 op de zaterdagen 2, 16 en 30 november.

Ieder echtpaar krijgt afzonderlijk een tussenevaluatie en eindgesprek.

Kosten voor deze training bedragen 450,- per persoon (informeer naar de mogelijkheden van vergoeding door uw zorgverzekeraar).

Aanmelden kan op de pagina Aanmelden trainingen

Nieuwe website Psychologenbemmel.nl!

Na een tijd van ontwikkeling is eindelijk het moment daar, onze is nieuwe website is er! Vind je niet waar je naar op zoek bent? Of toevallig een foutje gespot? Laat het onze sitebeheerder weten!

Nieuwe privacywetgeving vanaf 25 mei 2018

Wij hebben altijd de vertrouwelijkheid en veiligheid van onze cliënten hoog in het vaandel gehad. Daaroam juichen we de nieuwe, strengere Europese wetgeving voor het verwerken van persoonsgegevens van harte toe.

Momenteel zijn we bezig om de puntjes op de i te zetten. Wilt u meer lezen over ons privacybeleid kijk dan hier of neem bij vragen contact met ons op.