Vacature

Wij zoeken een nieuwe collega!

Droom jij ervan om je eigen praktijk te runnen in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ)?
Wij bieden jou een unieke kans om de specialistische GGZ-tak van een goedlopende praktijk over te nemen en voort te bouwen op een solide basis. Ben jij de ambitieuze klinisch psycholoog/psychotherapeut die zowel behandelingen als de verantwoordelijkheid voor de SGGZ op zich wil nemen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Over ons

Onze praktijk heeft een loyale cliëntenpopulatie en een ervaren team, met een sterke reputatie in de regio. De praktijk biedt zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ aan, en staat al jaren bekend om kwalitatieve en persoonlijke zorg. Wegens de toekomstige pensionering van de huidige klinisch psycholoog zoeken wij een klinisch psycholoog/psychotherapeut die op termijn de specialistische GGZ-tak overneemt.

Functieomschrijving

Als klinisch psycholoog/psychotherapeut binnen de specialistische GGZ behandel je cliënten met complexere psychische problematieken. Naast je klinische taken, neem je op termijn de verantwoordelijkheid over de volledige specialistische GGZ-tak en wordt je mede-praktijkhouder.

Wij zoeken:

  • Een BIG-geregistreerde klinisch psycholoog/psychotherapeut
  • Ervaring binnen de specialistische GGZ
  • Affiniteit met ondernemerschap en de ambitie om de specialistische GGZ-tak over te nemen
  • Affiniteit met groepstherapiën heeft de voorkeur

Wat wij bieden:

  • Ondersteuning door de huidige praktijkhouder tijdens de overgangsperiode
  • Ruimte voor eigen inbreng en verdere ontwikkeling van de specialistische GGZ

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar c.hofs@psychologembemmel.nl of neem contact op met Chris Hofs via 0481-465952 voor meer informatie over de functie en de overnamevoorwaarden. Wij kijken uit naar je sollicitatie!